Vámpírok igenis léteznek!

Vámpírok igenis léteznek, bármennyire is akarják ezt megcáfolni. Ha vki hisz a vámpírokban, akkor léteznek vámpírok. Csak egy gyenge elme nem hisz ezekben a mítikus lényekben.

Vérben fürdő Báthory Erzsébet…a vámpír grófnő!

A Grófnő minden tükröt összetört, hogy ne lássa öregedni magát. Állítólag úgy megütött egy szolgálólányt, hogy annak kiserkent a vére, ami a grófnő karjára fröccsent. Ekkor vette észre, hogy bőrét mintha megfiatalította volna a vér. Ezután megölte a lányt és megfürdött a vérében, hogy megfiatalodjon. Aztán rászokott a fiatal, szűz lányok megölésére, kivéreztetésére, vérfürdőzés céljából. Több száz kilométerről hozatott lányokat, később válogatott szüzeket, akiket kivéreztetett. Bár sokan nem tartják lehetségesnek ezt a vér megalvadása miatt, de ha folyadékba keverik (vízbe, vagy tejbe) lehetséges megfürdeni benne.

Úgy vélik ivott is a vérükből aranyserlegből, később aztán közvetlenül a testükből. 1610 decemberéig, letartóztatásáig 600-nál is több lánnyal végzett. A csejtei várkastély udvarában több lány eltemetett hulláját is megtalálták.

Bár tényleges tárgyalása nem volt az ügynek, de Thurzó György nádor azt írta Mátyás királynak, hogy a brutális kínzásokkal és gyilkosságokkal vádolt Báthory Erzsébetet elfogták és a csejtei kastélyba zárták. Szobájába befalazva egy nyíláson át kap enni-inni. Itt hal meg 54 évesen.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 65
Heti: 112
Havi: 436
Össz.: 258 989

Látogatottság növelés
Oldal: Báthory Erzsébet
Vámpírok igenis léteznek! - © 2008 - 2021 - wampire.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »